Shitet kalorifer (i perdorur) marka: REX (ne Tirane). Ka 12 elemente. Specifikimet: W 2500, V 220 – Hz 50.

Ne gjendje shume te mire pune dhe gjendja fizike shume e mire (aktualisht ne perdorim).

Cmimi: 5,500 leke (I diskutueshem)

Mobile/WhatsApp: 068 22 52 147Cel. : 0035568 22 52 147

WhatsApp