Shijoni pushimet n ishullin magjeps t #Lefkads
Zbritje 70 euro nga cmimi i paketes - PER REZERVIME DERI ME 28 SHKURT
Akomdodimi n hotel Red Tower 4 Yje buz detit dhe me pishin.
Akomdodimi n hotel Lefkas 4 Yje buz detit dhe n qendr t pishines
MUAJI QERSHOR
Nisje 13 Qershor 6 Dite (5 Nete) Red Tower 4 Yje 379 / Lefkas 4 Yje 299
Nisje 20, 27 Qershor 6 Dite (5 Nete) Red Tower 4 Yje 399 / Lefkas 4 Yje 319

MUAJI KORRIK
Nisje 4 Korrik 6 Dite (5 Nete) Red Tower 4 Yje 409 / Lefkas 4 Yje 309
Nisje 11, 16, 21, 26 Korrik 6 Dite (5 Nete) Red Tower 4 Yje 429 / Lefkas 4 Yje 379

MUAJI GUSHT
Nisje 1, 6, 11, 16, 21, 26 Gusht 6 Dite (5 Nete) Red Tower 4 Yje 429 / Lefkas 4 Yje 429
Nisje 31 Gusht 6 Dite (5 Nete) Red Tower 4 Yje 409 / Lefkas 4 Yje 409

MUAJI SHTATOR
Nisje 5 Shtator 6 Dite (5 Nete) Red Tower 4 Yje 379 / Lefkas 4 Yje 379
Perfshihen:
1. Transporti n Lefkada sipas programit me autobuz / minibuz turistik
2. Transferta hotel plazh hotel cdo dit sipas programit
3. Akomodimi pr 5 net n hotelin e przgjedhur nga ju
4. Mngjeset pr hotel Lefkas 4 Yje
5. Mngjeset dhe Darkat pr hotel Red Tower 4 Yje
6, Prdorimi i pishins dhe shezllonet e pishins pr hotel Red Tower
7. Asistenc me guid shqiptare gjat gjith udhtimit
8. Transfertat hotel plazh hotel pr t gjitha ditt sipas programit