Monitor Dell 19Inch ne gjendje shume te mire.Mbajtesi i monitorit ka opsioni qe mund ta zgjasesh ne mynyre vertikale si dhe rrotullimin e monitorit ne pingul.Monitori ka input kabell vga,dvi,dalje 12v etj

Shitet bashke me kabllin vga si dhe te korentit.

Shitet per aresye mosperdorimi

Cmimi 1500 lek te reja .

Kontakt vetem me mesazh ne Whatsupp ose sms nga ora 9.00 deri ne 12.00

cel: 0674788708

WhatsApp