Ne krijojm faqe interneti pr individ, biznese dhe organizata.

Disa nga punet tona jane:

Biznese dhe Individe
www.teutadurres.com | www.magniflex.al | www.japan-xhimi.com | www.elbagas.al | www.kuel.al (construction.kuel.al & protection.kuel.al) | www.skanderbeg-security.al | www.diezela.al | www.hueyda-el-saied.com | www.eliadent.com | www.ervinberxolli.com | www.chamberfestdurres.com | www.satinatelier.al | www.ustorex.com

Rezidenca Banimi, Firme Ndertimi, Real Estate:
www.magnet.al (www.orion.magnet.al, www.perseus.magnet.al) | www.ana.kontakt.al | www.homeplan.al | www.kontakt.al | www.immokontakt.al | www.aic.al | www.telniks.com | www.inf-93.com | www.immokontakt.al | www.siba.al | www.itegroup.al | www.bean-group.com | www.teknoedil.al | www.gaprojekt.com

Agjensi Turistike: www.jona-travel.al | www.keytoursalbania.com | www.albesturist.al | www.comforttravel.al | www.finikas-lines.com | www.finikastravel.com | www.terratravel.al | www.londontravel.com

Agjensi detare / shipping / transport: www.dedjashipping.com | www.albanbroker.com | www.alba-transport.com | www.globalshipping.al | www.tropikalagency.com

Organizata: www.crca.al | www.alo116.al | www.gs1al.org | www.acce.crca.al | www.authenticalbania.com | www.korbigroup.com | www.pinkembassy.al

Arsim: www.cde.edu.al | www.issatinstitute.com

Gazeta Elektronike: www.sot.com.al | www.durreslajm.com

Hotele: www.hotel-aleksiona.al | www.hotel-puka.com | www.restorant-panorama.al


Websitet i zhvillojme mbi platformen e Drupal 7, i cili eshte nje sistem menaxhimi dinamik per websiten tuaj te re. Websitet optizohen qe te pershtaten edhe per pajisjet mobile dhe tablet.
Nese jeni te interesuar per te ndertuar nje prezence serioze online te websitit tuaj, ju ftojme te na kontaktoni. Nje imazh i ri online do tju ndihmonte qe te perconi me mire mesazhin tuaj tek klientet potencial.
Besimi yne primar eshte se prezenca online e cdo individi / kompanie / organizate eshte kyce ne imazhin e saj.

Gjithashtu ofrojm:

  • Hostim t faqes web
  • Mirmbajtje t faqes web
  • Search Engine Optimization (optimizim qe websiti juaj te shfaqet me lart n Google)
  • Graphic Design & Print Solutions
  • IT SUPPORT

Na kontaktoni ne www.fit.al/contact
Cel: 067 45 29 292
info@fit.al

Elvin Xhimitiku
Web programer, Web Designer, Drupal Developer
FIT.AL


kontaktoWhatsApp