Shitet Impulse Sealer
Per me shum ifo per perdorimin mund te informoheni me ane te vidiove ne YouTube
Cmimi: 50mij Lek
Nr: 0672411000 mund te na kontaktoni dhe ne WhatsApp

WhatsApp