Pershendetje!
Deshironi qe faqja juaj te duket serioze dhe me e besueshme?!
Ne ju ndihmojme te rrisni numrin e followersave, likeve dhe views ne menyre te shpejte dhe me garanci per qendrueshmerine e tyre.
Vijne ne menyre automatike brenda 24 oreve gradualisht pa pasur passwordin e llogarise tuaj duke e bere kte proces 100% te sigurte.
E vetmja e dhene qe duhet nga ju eshte emri I instagramit tuaj.

KTO JANE OFERTAT E VERES:
-Per followers cmimet vijojne si me poshte:
5000 followers 25$
10,000 followers 50$
20,000 followers 70$
50,000 followers 200$

-Per like cmimet vijojne si me poshte:
1000 like 2$

-Per views cmimet vijojne si me poshte:
1000 views 1$
Qartesim…
Like dhe View mund ti shperndani ne foto te ndryshme te cilat I perzgjidhni sipas deshires tuaj.

Kontakte:

Whatsapp: +355676699543
Email: instasuppliers1@gmail.comCel. : +355676699543

kontaktoWhatsApp