Kurse te gjuhes gjermane niveli parafillestar dhe fillestar.
Oraret fleksibėl pasdite.
Intensiv 3+ here ne jave.
Mesim interaktiv.
Minigrup ose idividual.
Operojme dhe online!
Cel. : +355696710523

WhatsApp