Zona/Rruga : Rinas

JEPET ME QERA AMBIENT BINSNESI 1000 M2 NDERTIM DHE 8200M2 TRUALL NE RRUGEN E RINASIT.


JEPET ME QERA Ambient biznesi ne Rrugen e Rinasit 1000 m2 ndertim me nje lartesi 8 m dhe 8200 m2 truall rreth saj. Aktualishte ky ambjent po perdoret si servis Makinash. Ambjenti ndodhet ne ane te rruges kryesore.
Ambjenti mund te operdoret per cdo lloi biznesi me mjaft eficens dhe rezultative.
JEPET ME QERA 4.000 EURO NE MUAJ. NXITONI.
Per me shum informacion klikoni linkun http://www.merlinimobiliare.com

Cel. : 00355 68 40 44 520

WhatsApp