Ngjyra.....: e zeze

Shiten 2 Bicikleta
Nje per meshkuj dhe njė pėr femra
Cmimi 10000 lek te dyja
Arsyeja qe shiten eshte mospėrdorimi.
Vendndodhja Tirane , Selite
Nr tel. 0684105000

WhatsApp