Shiten pajisje guzhine, sobe Ariston me 5 vatra siper dhe furre me korrent,
lavaman me dy gropa me bango,
sobe e vogel me fure dhe 2 pjastra me korent siper,
tabele me drita led me elekromotorr,
tabele me drita per krahe anesore, dhe tabele e vogel me shkrim dore ,

shiten te gjitha bashk per arrsye dyqan i mbylur,
cmimi okazion 700 mije leke i padiskutuesem,

nr tel 0693894608

WhatsApp