Peshore te perdorura te markes Bizerba, cmim 900 euro/copa.
Servis profesional, pjese kembimi, kalibrim, programe per komunikim me kompjuter, instalim ne biznes,
pershtatje per komunikim me programe te shitjes.
Gjenerim te raporteve ditore ose periodike per te gjithe artikujt e peshuar, kontroll automatik mbi daten e skadences se cdo artikulli si dhe shume opsione te tjera

Cel. : 0696625668

WhatsApp