NJOFTIM PER ANETAR
BORDI TE RRJETIT TE SHOQERISE CIVILE


RUCS eshte rrjet i shoqerise civile, i krijuar nga disa organizata dhe qytetare te angazhuar.
Ai ne ēdo 4 vjet riorganizohet. Ne qershor te vitit 2023 do te diskutohen kandidatet per anetare
bordi per periudhen 2024-2028. Ne kete kontekst:

1. Anetaret e Bordit do te perzgjidhen nga organizatat jofitimprurese, qytetarė tė
angazhuar etj, mbi bazėn e konkurrimit.

2. RUCS fton zyrtarisht dhe do te kene prioritet per te qene anetare te bordit te gjithe ata qe
kane qene anetare fillestar ne themelimin e organizatave te shoqerise civile qe nga viti 2014.

3. Njeherazi edhe ēdo i nteresuar tjeter per te qene anetare i bordit edhe pse nuk eshte ne
listen e themeluesve fillestar ka te drejten per te shprehur interesin.

4. Anetaret e bordit pėr ēdo takim paguhen me 6000 (gjashte mije) lekė te reja ne dite.

5. Aplikantet duhet te paraqesin shprehjen e interesit brenda dates 30 Prill 2023, duke
derguar ne e-mail

projektepershoqerinecivile@gmail.com

dhe

1. CV te shkurter jo me shume se nje faqe.
2. Foto te Dokumentit te Shkolles se Larte
3. Foto te Kartes se Identitetitkontakto