SERVIS SCOOTER GJIGO

Perse duhet te blini skuter?

kurse kohe
shmang trafik
kurse leket
nuk vuan per parkim
nuk lodhesh duke ecur ne kembe ose biciklete

POROSITE TANI skuterin tend
DHE JUA SJELLIM NE SHTEPI

Per cdo defekt te skuterit tuaj
Ju mirepresim ne servisin tone

Per me shume oferta FOLLOW
elektrik_servis_scooter_gjigo

Cel. : 0685266470

Cel. : 0695601920

WhatsApp