Shes Kamera Canon 450D me 3 lente te madhesive te ndryshme. Canon 18-55, Canon 90-300 dhe Tamron 50-250
Gjithashtu 3 filtra per lenten Tamron dhe kutine e aparatit se bashku me CD.
Kontakto ne Whatsapp per me shume +355672158335

Cel. : +355672158335

WhatsApp