oferta nr 5 : KAMER inteligjente PTZ 5MP (PTZ smart camera5MP )
cmimi: 8.600 lek kodi : AA005
- CILESIA E VIDEOS 5MP
- karte memorie deri ne 128GB ( nuk perfshihet )
- sensor levizjeje ne raste se ndonje person leviz perpara kameres merr njoftim ne tel dhe pastaj e shikon ne aplikacion
- audio 2 paleshe mund te flasesh nepermjet kameres dhe te degjosh
- lidhja e intenetit me wifi dhe me kabull interneti
- ruan videot ne karte memorie dhe mund ti shikosh nepermjet aplikacionit
- ruan videot online ( duhet bere pagesa online per kete sherbim )
produkti eshte e cilesise me te mire ne treg , aplikacioni qe perdoret per te monitoruar eshte shume i lehte per tu perdorur gjithashtu ka dhe drite qe ndizet ne raste te levizjeve te njerezeve

KY PRODUKT ESHTE I TESTUAR NGA STAFI YNE DHE NE JUA REKOMANDOJME
produkti porositet :
email: oferte.al@hotmail.com
whattsap : 069 46 57 959
website : www.oferte.al
posta falas ne tirane - ne gjithe qytetet e tjera + 500 lek.
instalim + konfigurim + shpjegim te aplikacionit = 3000 leke

Cel. : 0694657959
NA NDIQNI NEFACEBOOK :
https://www.facebook.com/oferte.albania

NA NDIQNI NE INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/oferte.albania/

PER ME SHUME PRODUKTE NA SHKRUANI NE WHATSSAP

kontaktoWhatsApp