oferta nr 4 : XIAOMI KAMER inteligjente 360 grade ( XIAMOMI smart camera 360 DEEGRE )
cmimi: 8.200 lek kodi : AA004
-rrotullim 360 grade
- cilesia e videos 2K ( 1296P)
- karte memorie deri ne 128GB ( nuk perfshihet )
- sensor levizjeje ne raste se ndonje person leviz perpara kameres merr njoftim ne tel dhe pastaj e shikon ne aplikacion
- audio 2 paleshe mund te flasesh nepermjet kameres dhe te degjosh
- lidhja e intenetit me wifi
- ruan videot ne karte memorie dhe mund ti shikosh nepermjet aplikacionit
- ruan videot online ( duhet bere pagesa online per kete sherbim )
produkti eshte e cilesise me te mire ne treg

KY PRODUKT ESHTE I TESTUAR NGA STAFI YNE DHE NE JUA REKOMANDOJME
produkti porositet :
email: oferte.al@hotmail.com
whattsap : 069 46 57 959
website : www.oferte.al
KY PRODUKT ESHTE I TESTUAR NGA STAFI YNE DHE NE JUA REKOMANDOJME
produkti porositet :
email: oferte.al@hotmail.com
whattsap : 069 46 57 959
website : www.oferte.al
posta falas ne tirane - ne gjithe qytetet e tjera + 500 lek.
instalim + konfigurim + shpjegim te aplikacionit = 3000 leke

Cel. : 0694657959


NA NDIQNI NEFACEBOOK :
https://www.facebook.com/oferte.albania

NA NDIQNI NE INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/oferte.albania/

PER ME SHUME PRODUKTE NA SHKRUANI NE WHATSSAP

kontaktoWhatsApp