oferta nr 2 : KAMER inteligjente RROBOT (ROBOT smart camera )
cmimi: 7.500 lek kodi : AA002

- kamer ne forme lodre rrobot ( ngjyre e kuqe dhe e bardhe )

- 360 grade levizje

- ndjek personin ne levizje ( nuk ecen por levis koken 360 grade )

- mund te selektosh objektin qe deshiron qe ta ndjeke

- cilesia e videos 1080P

- karte memorie deri ne 128GB ( nuk perfshihet )

- sensor levizjeje ne raste se ndonje person leviz perpara kameres merr njoftim ne tel dhe pastaj e shikon ne aplikacion

- audio 2 paleshe mund te flasesh nepermjet kameres dhe te degjosh

- lidhja e intenetit me wifi

- ruan videot ne karte memorie dhe mund ti shikosh nepermjet aplikacionit

- ruan videot online ( duhet bere pagesa online per kete sherbim )
produkti eshte e cilesise me te mire ne treg , aplikacioni qe perdoret per te monitoruar eshte shume i lehte per tu perdorur

KY PRODUKT ESHTE I TESTUAR NGA STAFI YNE DHE NE JUA REKOMANDOJME
produkti porositet :
email: oferte.al@hotmail.com
whattsap : 069 46 57 959
website : www.oferte.al
posta falas ne tirane - ne gjithe qytetet e tjera + 500 lek.
instalim + konfigurim + shpjegim te aplikacionit = 3000 leke

Cel. : 0694657959

NA NDIQNI NEFACEBOOK :
https://www.facebook.com/oferte.albania

NA NDIQNI NE INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/oferte.albania/

PER ME SHUME PRODUKTE NA SHKRUANI NE WHATSSAP

kontaktoWhatsApp