Llampe per forcim kompoziti 20.000 lek - e perdorur dhe funksionale.

Aparat per pastrim gurezash 25.000 lek - e perdorur dhe funksionale.

Nese blehen te dyja ofrohet falas tavoline instrumentash dentare

Cel. : 0695345805

WhatsApp