kliko
kliko
kliko
Webhelp 20230316 -2024 AL

 1. Standart Tirane, vend pune Graphic Designer per Website


  Kerkojme nje graphic designer per tju bashkuar stafit tone!

  Kerkesat primare jane ridizenjimi i konceptit per website aktuale apo hartimi i nje design te ri duke u bazuar ne nje wireframe paraprak.
  Sekondare: social media, brand books etc

  Kerkesat:
  1. Gjuha Anglisht
  2. Adobe Suite (Photoshop, Illustrator, XD, Indesign)

  Adresa: Rruga Frosina Plaku, Kompleksi Magnet.

  Dergoni CV tuaj dhe disa shembuj punesh/portofoli online ne info@fit.al
  Cel. : 0674529292

  web: www.fit.al  AplikoWhatsApp


    Raporto