Loja zhvillohet duke kombinuar fjalt n italisht dhe anglisht (ato fjal/fraza t cilat kan t njjtin kuptim) me an t dy "lapsave". Loja sht pr fmijt mbi 7 vje.
Prmban 22 flet me 450 fjal nga fusha t ndyshme si psh : ngjyrat, sportet, ora, aktivitetet ditore, natyra, kafsht, numrat, veshjet, ushqimet etj.

Numri i telefonit vetm n whatsapp.

Cel. : +355693193710

WhatsApp