Shitet Lazer i Ri Depilimi Alma me 3 gjatesi vale : Diode 808nm, Alexandrite 755nm dhe Yag 1064nm’ dhe sistem ftohje me uje te teknologji se fundi.
Lazeri eshte i kompletuar me te gjithe aksesoret, i vitit 2021.
Cmimi i diskutueshem

Cel. 0672088818

WhatsApp