Ofrohen Kurse per Piano per femijet nga 4 deri ne 15 vjec.
2000ALL /ora
60minuta / leksion praktike
Metoda amerikane dhe gjermane.

Rruga . PJETER BOGDANI ne bllok.

Cel. : 0699255092