Bokse Audio Logitech Pure-fi Anywhere Speaker System.
Suporton te gjithe model iPhone, Ipod (me 10-pin dock connector) si dhe lidhje me cdo lloj pajisjeje permes jack 3.5 mm.
Zerim cilesor me bas te thelle dhe volume te larte per dimensionet qe ka boksi. I perdorur, ne gjendje te mire.
Sherben njekohesist si karikues baterie, me tregues te integruar. Punon i lidhur ne prize.
Modeli vjen me telekomande per te komanduar volumin dhe renditjen e kengeve.
Perfshire ne cmim dhe canta mbrojtese.

Cel. : 0692325649

WhatsApp