Shitet oxhak italian Nordica me dru per ngrohje shtepie me nje vellim shtepie 250-300 m3. Oxhaku eshte me xham ne forme prizmi dhe i kompletuar. Shitet per arsye te rikonstruksionit te shtepise.

Cel. : 0682575233

WhatsApp