Qendra Teknologjise Tirane po krkon pr nj instruktor n ASP.NETMVC C#.
Programuesi duhet t ket mbi dy vjet eksperienc pune n ASP.NET.
Trajnimi n TCT zhvillohet dy her n jav nga ora 18:30 - 21:00. Kursi sht 45 or, dhe zgjat 9 jav.
Duhet t'a keni me qejf me i dhn dije t tjerve.

Mirpresim mesazhet tuaja.
~TCT

Cel : 0676861620

AplikoWhatsApp