lloji i njoftimit. : kėrkoj

Shteti............: AL,

Qyteti............: Durrės

kerkoj nje hyrje ne durres qe te jete e pershtatshme per kater veta per periudhen 11 dhjetor- 4 janar.
banesa qe deshiroj duhet te jete e mobiluar dhe me kondita te pershtatshme.
tel: (813)833-4377
e-mail marinela@tampabay.rr.com

Cel. : (813)833-4377

kontaktoWhatsApp