Kliko
Webhelp 20230316 -2024 AL

 1. Standart Durres, ofroj vend pune Menaxher Dyqani  E2 Partners Albania
  , nė emėr tė klientit tė saj, njė kompani ndėrkombėtare, qė vepron nė industrinė e shitjeve, aktualisht ėshtė duke rekrutuar njė Menaxher Dyqani nė qytetin e Durrėsit.


  PERMBLEDHJE E POZICIONIT:


  Nje Menaxher Dyqani eshte pergjegjes per menaxhimin dhe koordinimin e te gjithe proceseve operacionale dhe vendimarrjen ne dyqan.
  Ai kujdeset per aplikimin korrekt te standarteve te kompanise , optimizimin e shitjes, rritjen e rendimentit te njesise qe ai drejton, zhvillimin e profesional te ekipit te tij dhe prezencen e markes ne syte e klientit duke ofruar nje sherbim te shkelqyes qe tejkalon pritshmerite e klientit. Monitoron ne menyre te vazhdueshme te gjithe punet e departamenteve te dyqanit si kasat, magazina, marketi.


  FUNKSIONET THELBESORE TE POZICIONIT:  • Kontrollon pastertine e dyqanit vazhdimisht gjate dites dhe merr masa qe dyqani te kete nje paraqitje te mire persa i perket pastertise dhe higjenes.
  • Menaxhon dhe monitoron stokun e dyqanit ne teresi si te marketit edhe te magazines duke u kujdesur per sigurine e produktit.
  • Monitoron ekspozimin e produkteve dhe zbaton politikat e merchandise-in te jumbos ne dyqan duke marre rol aktiv ne procesin e vendimarrjes.
  • Kontrollon pranimet e furnizimeve, transfertave, dhe levizjet e tjera te stokut nga palet e treta.
  • Kontrollon dhe sigurohet qe ne dyqan cmimet gjithmone te jene te sakta dhe te implementuara bazuara ne standartet e kompanisė.
  • Kontrollon veprimet monetare te arkes se dyqanit dhe sigurohet qe ato te kryhen ne perputhje me standartet e kompanise dhe ne siguri absolute.
  • Kontrollon veprimet monetare te kasave te dyqanit dhe sigurohet qe ato te kryhen ne perputhje me standartet e kompanise dhe ne siguri absolute.
  • Kontrollon shpenzimet mujore te marketit dhe sigurohet qe to te jene nen buxhet.
  • Kontrollon transaksionet ne arka per shpejtesine, saktesine dhe cilesine te sherbimit.
  • Bashkepunon vazhdimisht me furnitoret lokal per te miren e te 2 paleve, krijon kontakt direkt me ta gjate vizitave ne dyqan dhe jep feedbaxk per produktet.
  • Ai/Ajo eshte pergjegjes per koordinimin e veprimeve ne kase (hapje mbyllje, postime ditore, numerim kasaforte, shperndarje monedhash) dhe mirefunksionimin e tyre ne mengese te supervizorit te arkave ose kur e shikon te nevojshme.
  • Koordinon punen e punonjesve operacional, supervizoreve, merchandiserit, si dhe price specialist.
  • Harton me kujdes orarin e punes per te gjithe stafin e dyqanit bazuar ne proceduren e brendshme te kompanise dhe ne nje planifikim sa me eficent te proceseve operacionale.
  • Eshte pergjegjes per trajnimet e stafit te te gjitha niveleve brenda dyqanit, kujdeset per efektivitetin e trajnimit, shpejtesine dhe cilesine e pershtatjes te stafit te ri.
  • Merr masa parandaluese dhe korrigjuese ne rast te mozbatimi ose keqinterpretimi te standarteve te kompanise nga ai dhe ekipi i tij.
  • Merr masa administrative brenda kompetences se vet per shkelje te standarteve te kompanise dhe procedurave te brendshme ne bashkepunim me departamentet perkatese.
  • Ben porosi ne sistem duke konsideruar stokun e marketit, shitjet ose porosite e klienteve.
  • Njeh me se miri produktet e dyqanit duke pershire shumellojshmerine, sasine, llojet dhe vetite e tyre dhe trajnon stafin ne lidhje me keto.
  • Njeh me se miri strukturen arkitekturore si dhe specifikat e njesive te ekspozimit te produkteve ne dyqan dhe ndermerr aksione te ndryshme per permiresimin e performances se ketyre njesive.
  • Njeh me se miri aftesite dhe mangesite e ekipit te tij dhe perpiqet ne menyre aktive per permiresimin e vazhdueshem te ekipit.
  • Njeh me se miri dhe studion vazhdimisht tregun ne lidhje me konkurencen dhe kontribon ne zhvillimin e produktit dhe perdor kete njohuri per vendime strategjike ne dyqan.
  • Eshte i orientuar intuitivisht dhe me vetedije drejt kerkesave te klientit dhe perdor standartet e kompanisė per ti sherbyer sa me mire dhe per te krijuar impakt ne shitje.
  • Raporton vazhdimisht per studimet e tregut ne lidhje me konkurencen.
  • Raporton cdo incident ne lidhje me klientet dhe ndihmon ne zgjidhjen e tij perfundimtare
  • Raporton te eperori ne menyre periodike dhe kur i kerkohet problemet ne lidhje me produktin.
  • Merr rol aktiv ne procesin e rekrutimit duke intervistuar stafin operacional ne bashkepunim me departamentin e Burimeve njerezore.
  • Jep feedback te vazhdueshem ne rastet e kerkuara mbi performancen e punonjesve.
  • Mentoron ne menyre te vazhdueshme sidomos pozionet kyce duke ndikuar direkt ne zhvillimin e tyre profesional dhe rrjedhimisht ne performancen e dyqanit.
  • Ėshtė pergjegjes per stokun e dyqanit dhe inventarin dhe merr masa korrigjuese, parandaluese per rezultate te kenaqshme.
  • Merr masa korrigjuese/ parandaluese gjate punes operacionale ne dyqan per te shmangur pakenaqesite e klientit/ punonjesit te ndodhura nga pakujdesia/ngarkesa e punes.
  • Respekton rregulloren e brendshme te kompanise, kujdeset per kodin e veshjes dhe sjelljes ne pune dhe moniton punonjesit.
  • Ne kuader te kujdesit ndaj klientit trajnon me perpikmeri punonjesit per praktikat e ndryshme te monitorimit si p.sh Mystery Shopper dhe merr masa operacionale dhe administrative, per te arritur dhe permiresuar rezultatet e duhura.
  • Bashkepunon me koleget gjate detyrave operacionale ne dyqan, dhe mban fryme bashkepunuese me departamentet e tjera, supervizoret, menaxhimin e dyqanit dhe personelin e sigurimit.
  • Zgjidh ne menyre situative ne rast te problemeve me klientin, perdor njohurite e tij per te sqaruar keqkuptimet dhe kerkon ndihme nga superiori nese eshte e nevojshme.  KERKESAT:


  • Arsim i larte
  • Te pakten dy vite pervoje ne menaxhim (Retail per ben avantazh)
  • Njohja e gjuhes Angleze dhe/ose gjuhe te tjera
  • Njohja e paketes Microsoft Office ne nivel te avancuar  AFTĖSI:


  • Menaxhim Stresi
  • Aftesi organizative dhe drejtuese;
  • Aftesi orientuese drejt cilesise dhe rendimentit;
  • Aftesi monitoruese dhe motivuese;
  • Aftesi per te punuar me te gjitha mjetet e punes te nevojshme per operimin efikas ne pozicionin perkates;
  • Aftesi te shkelqyera komunikimi dhe pune ne grup;
  • Aftesi per tu perballur me situata te ndryshme te momentit;
  • Aftėsi pėr t’i siguruar klienteve shėrbim efikas nė cdo kohe;
  • Aftesi per te krijuar besim te koleget dhe eperoret;
  Jeni tė lutur tė dėrgoni aplikimin tuaj nė adresėn e-mail: jobs@e2partners.info

  Aplikimi juaj duhet tė pėrmbajė njė CV tė pėrditėsuar dhe njė letėr motivimi pėr pozicionin pėrkatės deri nė datėn 10 Shkurt 2019.

  Ju do tė kontaktoheni nga ekipi E2 Partners nėse jeni pėrzgjedhur pėr tė vijuar me proēesin e intervistave.

  Nė bazė tė ligjit Pėr mbrojtjen e tė Dhėnave Nr. 9887, datė 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Pėr Mbrojtjen e tė Dhėnave, ju bėjmė me dije se tek ne CV-ja juaj ėshtė e sigurt dhe trajtohet nė konfidencialitet tė plotė.

  Apliko


    Raporto