Kerkohen “Brand Ambassador”

-nese po kerkon pune stabel ne qytetin tend, Tirane ose Rrethe,
-ke deshire te sigurosh nje kontrate pune 3-6 muaj,
-pershtatesh me zhvillimin e punes ne Pika Shitje ( kategori te ndryshme)
-ke aftesi shume te mira komunikimi,kordinimi dhe di te shesesh?
-te pelqen te behesh pjese e sfidave, te perjetosh eksperienca te reja, te vlefshme dhe te paharrueshme?

Nese permbush kriteret me siper, apliko duke derguar Cv tende te:
info@landmark.al
Ju lutem me subject: “Brand Ambassador” application
Aplikimet pranohen deri ne daten: 18.03.21
Per intervista do te kontaktohen vetem kandidatet e perzgjedhur.

Apliko