Studio Projektimi ne fushen e ndertimit. ( E licensuar)
Ofroj:
-Hartim projekti inxhinjerik (Arkitekture+Konstruksion etj.....)
-Raportimi online per Leje Ndertimi
-Hartim Gen-Plani per cdo lloje objekti
-Hartim preventiva etj...
-Akt-Ekspertiza te ndryshme per objekte
-Mbikqyrje dhe kolaudim objekti
Etj......
Studio e Projektimit ndodhet tek Sheshi "Shqiponja", prane AMC, Laprake, Tirane
Faleminderit

Cel: 068 32 85 744

WhatsApp