Shes aparat tensioni marka Master-aid Perfecta

-Vensoset ne parakrah dhe ben matje automatike
-Mat tensionin e gjakut dhe pulsin
-Me karikues
-Cante personale + manual perdorimi

Cmimi 4000 lek

Jeni te mirepritur te kontaktoni ne numrin e telefonit 0682073731

Faleminderit!

Cel. : 0682073731

WhatsApp