Qendra e Studimit "Schritte" njofton se do t nisi niveli A1/1

Frekuenca: 3 Her n jav (e Hn- e Mrkur - e Premte)

Orari: 10:00 - 11:30
Pjesmarrja: deri n 5 Persona
Kohzgjatja: rreth 7 jav

Prkushtimi do t jet n pes aspektet kryesore q nevojiten pr t prvetsuar gjuhn:
lexim, shkrim, gramatik, dgjim dhe e folur. NXITONI!!!!!