Shes mobile antike te ardhura nga Milano dhe Franca mobiljet jane dru arre,, dhe pjata dhe filxhan porcelani firma limozh /France,, kemi dhe vazo kristal dhe shum suvenire te tjera me 50% ulje,,,, numri i kon is0674585749 ose 0695399204 ose 0695399204 kemi dhe piktura me autor italjan dhe francezCel. : e 0674585749 Adresa ne Tirane prane ish ekspozites ,ose pran gykates ose perball restorant Grepi I Arte ,,,,,,kemi komplete pjatash dhe filxhana rdgjermane bavaria si dhe abazhur rMurano ,,si dhe piktura me firme autori t. Antike Devid. Kemi dhe pulla shum te vjetra ..Adresa mbrapa ish ekspozites perball me restorantin "Grepi I Arte Faqja ne instagram Antike devid

WhatsApp