Shes mbajtese mikrofoni per tavoline e pershtatshme per salla konferencash, qendra trajnimi dhe seminaresh etj

Cmimi 500 Leke.

Jeni te mirepritur te kontaktoni ne numrin e telefoit 0682073731

Faleminderit!

Cel. : 0682073731


WhatsApp