Avokatet e Studio Legale Muja & Associati, kane mbaruar studimet e larta ne Itali, dhe ushtrojne profesionin e avokatit ne Shqiperi dhe Itali.

Zyra jone ofron sherbime juridike dhe ndihmon ata persona qė kanė probleme ligjore nga me te ndryshmet.
Zyra eshte e specializuar ne asistenze dhe perfaqesim ligjor per demshperblim demi ne rast aksidenti.
Shėrbimet Ligjore pėrfshijnė:
Perfaqesim ne Ceshtje Civile dhe Ceshtje Penale
Perfaqesim per zgjidhje martese, ne Shqiperi dhe ne Bashkimin Europian, terheqje dokumentacioni per Nulla Osta Al Matrimonio.
Pėrfaqėsim per Biznese, Firma Private nė kontestat gjygjėsor.
Mbrojtje per persona nė procedurėn penale.
Demshperblim dhe trajtim demi ne rast aksidenti, edhe me pasoje vdekjen, brenda dhe jashte vendit.(Itali, Greqi, Zvicer, France).

Tek ne mund tė mbeshteteni nė kompetencė,privatesi,gadishmėri pėr kryerjen e menjėhershme tė nevojave tuaja urgjente.
Per ēdo informacion mos hezitoni te na kontaktoni ne numrat e meposhtem ose permes email.

E-mail: ervin.muja@gmail.com
web: www.studiolegalemuja.com

Adresa: Bllok, Rr: "Brigada VIII", Pall.Teknoprojekt, Shk.1 ,Kati 4, Ap. 24,Tirane - Albania.

Cel : +355674081822

Cel
: +393494600909

TEL: +35544523032


kontaktoWhatsApp