Firme me materiale elektrike per perdorim shtepiak , per tension te mesem dhe te larte , kerkon te punesoje nje shitese qe te kete njohuri nga fusha elektrike , te dije gjuhen Angleze mjaftueshem dhe perdorimin e kompjuterit . Punonjesia preferohet me arsim te mesem .
Te interesuarat mund te kontaktojne ne nr 068 20 34 116 dhe ne add e e-mail : el_arsen@yahoo.com te dergojne CV .
. Faleminderit .

Tel. : 00355 4 22 40 398

Cel. : 00355 68 20 34 116

AplikoWhatsApp