Shesim zgara 1/40 e thjeshte 26500 leke.Profesionale 55000 leke.

Zgara te vogla 7400 leke-9200 leke,(bejme dhe me porosi).Gjithashtu ofrojme edhe paisje per fast-food ,te reja dhe cilesore."Ju mirepresim ne dyqanet tona"

Cel. : 0683704856,0694712337