Blejme dhe shesim mobilje te perdorura:
dhoma gjumi, dollape, krevat, divane, kolltuqe, guzhina - kontrabufe, banak lokali, elektroshtepiake etj..
Paguajme menjehere kesh ne dore, me cmimin me te mire ne treg.
Bejm Transport dhe Montime Mobilje

Per cdo informacion ju lutem te na kontaktoni.
Cel. : 0682741109

WhatsApp