Search results

 1. Tirane, biznesi me veshje per meshkuj.,,, 18 mije euro,, , 50 m² (21sh, rruga Muhamet Gjollesha)

  SHITET biznesi, X Butik Tirana,,,,,, 18 mije euro Ndodhet ne 21-sh, rruga Muhamet Gjollesha, perballe me Neranxin e vogel. SHITET BUTIKU JO DYQANI Biznesi ka eksperience 5 vjecare, me klient ne rregullt ne butik por edhe online si: Facebook, Tik Tok dhe Instagram Ndodhet ne gjendje shume te...
 2. Tirane, shitet biznesi me rroba per meshkuj. Kati 1, 50 m² (21sh, rruga Muhamet Gjollesha)

  SHITET biznesi, X Butik Tirana,,,,,, 18 mije euro Ndodhet ne 21-sh, rruga Muhamet Gjollesha, perballe me Neranxin e vogel. SHITET BUTIKU JO DYQANI Biznesi ka eksperience 5 vjecare, me klient ne rregullt ne butik por edhe online si: Facebook, Tik Tok dhe Instagram Ndodhet ne gjendje shume te...
 3. Shitet biznesi me veshje per meshkuj ,,18 mije euro, tek 21 Dhjetori, rruga Muhamet Gjollesha

  SHITET biznesi, X Butik Tirana,,,,,, 18 mije euro Ndodhet ne 21-sh, rruga Muhamet Gjollesha, perballe me Neranxin e vogel. SHITET BUTIKU JO DYQANI Biznesi ka eksperience 5 vjecare, me klient ne rregullt ne butik por edhe online si: Facebook, Tik Tok dhe Instagram Ndodhet ne gjendje shume te...
 4. Tirane, shitet biznesi me rroba per meshkuj. Kati 1, 50 m² (21 Dhjetori, rruga Muhamet Gjollesha)

  SHITET biznesi, X Butik Tirana, 18 mije euro Ndodhet ne 21-sh, rruga Muhamet Gjollesha, perballe me Neranxin e vogel. SHITET BUTIKU JO DYQANI Biznesi ka eksperience 5 vjecare, me klient ne rregullt ne butik por edhe online si: Facebook, Tik Tok dhe Instagram Ndodhet ne gjendje shume te...
 5. Tirane, shitet biznesi me rroba per meshkuj. Kati 1, 50 m² (21 Dhjetori, rruga Muhamet Gjollesha)

  SHITET biznesi, X Butik Tirana, qe ndodhet ne 21-sh, rruga Muhamet Gjollesha, perballe me Neranxin e vogel. Biznesi ka eksperience 5 vjecare, me klient ne rregullt ne butik por edhe online si: Facebook, Tik Tok dhe Instagram Ndodhet ne zonen me te mire te Tiranes. Butiku perfshin veshje...
 6. Shitet biznesi me rroba per meshkuj X BUTIK TIRANA (21 Dhjetori, rruga Muhamet Gjollesha)

  SHITET biznesi, X Butik Tirana, qe ndodhet ne 21-sh, rruga Muhamet Gjollesha, perballe me Neranxin e vogel. SHITET BUTIKU JO DYQANI Biznesi ka eksperience 5 vjecare, me klient ne rregullt ne butik por edhe online si: Facebook, Tik Tok dhe Instagram Ndodhet ne gjendje shume te mire, ne zonen me...
 7. Tirane, shitet BIZNESI ME RROBA PER MESHKUJ. 1, 50 m² (21-sh. Rruga Muhamet Gjollesha)

  SHITET biznesi, X Butik Tirana, qe ndodhet ne 21-sh, rruga Muhamet Gjollesha, perballe me Neranxin e vogel. Biznesi ka eksperience 5 vjecare, me klient ne rregullt ne butik por edhe online si: Facebook, Tik Tok dhe Instagram Butiku perfshin veshje cilesore per meshkuj si: xhinse, xhupa...
 8. Tirane, SHITET BIZNESI ME RROBA PER MESHKUJ. X BUTIK TIRANA. Kati 1, 50 m² (21 DHJETORI, rruga Muhamet Gjollesha)

  SHITET biznesi, X Butik Tirana, qe ndodhet ne 21-sh, rruga Muhamet Gjollesha, perballe me Neranxin e vogel. SHITET BIZNESI JO DYQANI Biznesi ka eksperience 5 vjecare, me klient ne rregullt ne butik por edhe online si: Facebook, Tik Tok dhe Instagram Ndodhet ne gjendje shume te mire, ne zonen...
 9. Tirane, shitet biznesi me rroba per meshkuj.Kati 1, 50 m² (21 Dhjetori, rruga Muhamet Gjollesha)

  SHITET biznesi, X Butik Tirana, qe ndodhet ne 21-sh, rruga Muhamet Gjollesha, perballe me Neranxin e vogel. SHITET Biznesi JO DYQANI Biznesi ka eksperience 5 vjecare, me klient ne rregullt ne butik por edhe online si: Facebook, Tik Tok dhe Instagram Ndodhet ne gjendje shume te mire, ne zonen...
 10. Tirane, shitet biznesi me rroba per meshkuj X BUTIK TIRANA Kati 1, 50 m² (21 Dhjetori, rruga Muhamet Gjollesha)

  SHITET biznesi, X Butik Tirana, qe ndodhet ne 21-sh, rruga Muhamet Gjollesha, perballe me Neranxin e vogel. Biznesi ka eksperience 5 vjecare, me klient ne rregullt ne butik por edhe online si: Facebook, Tik Tok dhe Instagram Butiku perfshin veshje cilesore per meshkuj si: xhinse, xhupa...
 11. Tirane, shitet biznesi me rroba per meshkuj. X BUTIK TIRANA. Kati 1, 50 m² (21 Dhjetori, rruga Muhamet Gjollesha)

  SHITET biznesi, X Butik Tirana, qe ndodhet ne 21-sh, rruga Muhamet Gjollesha, perballe me Neranxin e vogel. SHITET BIZNESI, JO DYQANI Biznesi ka eksperience 5 vjecare, me klient ne rregullt ne butik por edhe online si: Facebook, Tik Tok dhe Instagram Ndodhet ne gjendje shume te mire, ne...
 12. Tirane, biznesi X BUTIK TIRANA, ME RROBA PER MESHKUJ, (21 Dhjetori, rruga Muhamet Gjollesha)

  SHITET biznesi, X Butik Tirana, qe ndodhet ne 21-sh, rruga Muhamet Gjollesha, perballe me Neranxin e vogel. Biznesi ka eksperience 5 vjecare, me klient ne rregullt ne butik por edhe online si: Facebook, Tik Tok dhe Instagram Butiku perfshin veshje cilesore per meshkuj si: xhinse, xhupa...
 13. Tirane, shitet biznesi me rroba per meshkuj. Kati 1, 50 m² (21 DHJETORI, rruga Muhamet Gjollesha)

  SHITET biznesi, X Butik Tirana, qe ndodhet ne 21-sh, rruga Muhamet Gjollesha, perballe me Neranxin e vogel. SHITET BIZNESI JO DYQANI Biznesi ka eksperience 5 vjecare, me klient ne rregullt ne butik por edhe online si: Facebook, Tik Tok dhe Instagram Gjendje ka 16 mije euro mall+ cdo investim...
 14. Tirane, shitet biznesi me rroba per meshkuj, Kati 1, 50 m² (Rruga Muhamet Gjollesha, 21 Dhjetori)

  SHITET biznesi, X Butik Tirana, qe ndodhet ne 21-sh, rruga Muhamet Gjollesha, perballe me Neranxin e vogel. SHITET Biznesi JO DYQANI Biznesi ka eksperience 5 vjecare, me klient ne rregullt ne butik por edhe online si: Facebook, Tik Tok dhe Instagram Gjendje ka 16 mije euro mall+ cdo investim...
 15. Tirane, shitet biznesi X Butik Tirana Kati 1, 50 m² (21 Dhjetori,rruga Muhamet Gjollesha)

  SHITET biznesi, X Butik Tirana, qe ndodhet ne 21-sh, rruga Muhamet Gjollesha, perballe me Neranxin e vogel. SHITET Biznesi JO DYQANI Biznesi ka eksperience 5 vjecare, me klient ne rregullt ne butik por edhe online si: Facebook, Tik Tok dhe Instagram Butiku perfshin veshje cilesore per meshkuj...
Back
Top