Search results

  1. I

    Kërkojmë Modele për video në Instagram për veshje.

    Kërkojmë një gocë për të realizuar video për instagram për të reklamuar produktin që shesim. Produkti është body. Duhet të realizohen video të ndryshme që përmbajnë kombinime të ndryshme të bodysuits që ne shesim. Duhen realizuar 10 video në muaj dhe kohën e zgjidhni ju. Të interesuarit të...
Back
Top