Search results

 1. Q

  ftese per oferte Kosha per mbeturina dhe Materiale per te lyer koshat.

  📣FTESË PËR OFERTË 📣 📌 Qendra Youthful në kuadër të projektit “Ambasadorët e rinj të mjedisit”, i cili mbështetet nga Programi Rajonal për Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor 2, financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga UNDP, shpall 🗣️ FTESË PËR OFERTË për subjektet e interesuara...
 2. Q

  Ftese per oferte - Ekspert per zhvillimin e trajnimeve

  📣FTESË PËR OFERTË 📣 📌 Qendra Youthful në kuadër të projektit “Ambasadorët e rinj të mjedisit”, i cili mbështetet nga Programi Rajonal për Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor 2, financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga UNDP, shpall 🗣️ FTESË PËR OFERTË për kandidatët e interesuar...
 3. Q

  RISHPALLJE Ftese per oferte - Refreshment – Bashkia Sarandë

  Qendra Youthful në kuadër të projektit “Ambasadorët e rinj të mjedisit:”, pjesë e Programit Rajonal mbi Demokracinë Vendore në Ballkanin Prendimor 2 (ReLOaD2), i cili financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga #UNDP, shpall FTESË PËR OFERTË për kompanitë e interesuara për produktet dhe...
Back
Top