Search results

  1. S

    Ftese per oferte /Shoqata ''Tjeter Vizion''

    Ftese per oferte Objekti/ Qera salle per trajnim, Pushim Kafe,Catering/Fond limit 1.539.000 ALL me TVSH. Tjeter Vizion eshte nje shoqate jo fitim prurese e themeluar qe ne vitin 2002,me seli ne Elbasan,Shqiperi ,e cila ka ne fokus ofrimin e sherbimeve sociale per femije,gra dhe te rinj dhe per...
Back
Top