Search results

 1. Neptun shpk

  Vlore, kerkohet

  Neptun shpk është lider i shitjes me pakicë në sektorin e elektronikës konsumatore dhe elektroshtëpiakeve, pjesë e Grupit BALFIN. Që nga themelimi i tij në 1993, Neptun ka krijuar partneritete të qëndrueshme me marka të mirënjohura ndërkombëtare të teknologjisë, duke u ofruar konsumatorëve një...
 2. Neptun shpk

  Zëvëndës Menaxher Dyqani / Deputy Shop Manager Neptun

  Neptun is a leading retailer in the consumer electronics and home appliances sector, part of BALFIN Group. Since its establishment in 1993, Neptun has built solid partnerships with renowned global tech brands, offering consumers a wide range of over 7,500 products as an authorized reseller. In...
 3. Neptun shpk

  Durres, ofroj vend pune Këshillues Klienti (M) Durrës

  Neptun shpk është lider i shitjes me pakicë në sektorin e elektronikës konsumatore dhe elektroshtëpiakeve, pjesë e Grupit BALFIN. Që nga themelimi i tij në 1993, Neptun ka krijuar partneritete të qëndrueshme me marka të mirënjohura ndërkombëtare të teknologjisë, duke u ofruar konsumatorëve një...
 4. Neptun shpk

  Senior Compensation and Benefits

  Neptun is a leading retailer in the consumer electronics and home appliances sector, part of BALFIN Group. Since its establishment in 1993, Neptun has built solid partnerships with renowned global tech brands, offering consumers a wide range of over 7,500 products as an authorized reseller. In...
 5. Neptun shpk

  Operator i porosive online

  Njoftim punësimi Neptun shpk është pjesë e BALFIN Group e specializuar në tregtimin e pajisjeve elektroshtëpiake. Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi...
 6. Neptun shpk

  NEPTUN, Category Manager (Gaming)

  Vacancy Announcement Neptun shpk is part of the BALFIN Group, specialized in the trade of electrical household appliances. Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, is one of the most significant and successful investment groups in the Western Balkans region. Geographically, BALFIN Group...
 7. Neptun shpk

  Këshillues Klienti Elbasan

  Neptun shpk është pjesë e BALFIN Group e specializuar në tregtimin e pajisjeve elektroshtëpiake. Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i...
 8. Neptun shpk

  Këshillues Klienti Shkodër

  Përshkrimi Neptun shpk është pjesë e BALFIN Group e specializuar në tregtimin e pajisjeve elektroshtëpiake. Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN...
 9. Neptun shpk

  Këshillues Klienti Shkodër

  Përshkrimi Neptun shpk është pjesë e BALFIN Group e specializuar në tregtimin e pajisjeve elektroshtëpiake. Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN...
 10. Neptun shpk

  Këshillues Klienti Lushnje

  Përshkrimi Neptun shpk është pjesë e BALFIN Group e specializuar në tregtimin e pajisjeve elektroshtëpiake. Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN...
 11. Neptun shpk

  Këshillues Klienti/ Sarandë

  Neptun shpk është pjesë e BALFIN Group e specializuar në tregtimin e pajisjeve elektroshtëpiake. Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i...
 12. Neptun shpk

  NEPTUN, Sales and Receivables Specialist

  Job Announcement Neptun shpk is part of the BALFIN Group, specialized in the trade of electrical household appliances. Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, is one of the most significant and successful investment groups in the Western Balkans region. Geographically, BALFIN Group is...
 13. Neptun shpk

  Këshillues Klienti Vlore

  Njoftim punësimi Neptun shpk është pjesë e BALFIN Group e specializuar në tregtimin e pajisjeve elektroshtëpiake. Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi...
 14. Neptun shpk

  Shofer Dërgesash

  Njoftim punësimi Neptun shpk është pjesë e BALFIN Group e specializuar në tregtimin e pajisjeve elektroshtëpiake. Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi...
 15. Neptun shpk

  Këshillues Klienti

  Njoftim punësimi Neptun shpk është pjesë e BALFIN Group e specializuar në tregtimin e pajisjeve elektroshtëpiake. Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi...
 16. Neptun shpk

  Kasier/e

  Njoftim punësimi Neptun shpk është pjesë e BALFIN Group e specializuar në tregtimin e pajisjeve elektroshtëpiake. Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi...
 17. Neptun shpk

  NEPTUN, Kasier/e Elbasan

  Profili i kompanisë: BALFIN Group, Balkan Finance Investment Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoni Veriore, Mali...
 18. Neptun shpk

  Librazhd, ofrohet vend pune Këshillues Klienti Librazhd

  Profili i kompanisë: BALFIN Group, Balkan Finance Investment Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoni Veriore, Mali...
 19. Neptun shpk

  Tirane, ofroj vend pune Digital Marketing Specialist

  Job Announcement Neptun shpk is part of the BALFIN Group, specialized in the trade of electrical household appliances. Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, is one of the most significant and successful investment groups in the Western Balkans region. Geographically, BALFIN Group is...
 20. Neptun shpk

  NEPTUN, Kasier/e Tiranë

  Profili i kompanisë: BALFIN Group, Balkan Finance Investment Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoni Veriore, Mali...
 21. Neptun shpk

  NEPTUN, Këshillues Klienti Elbasan

  Profili i kompanisë: BALFIN Group, Balkan Finance Investment Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoni Veriore, Mali...
 22. Neptun shpk

  NEPTUN, Shop Manager

  Neptun LTD is a leader company in the sector of consumer electronics in Albania with 30 shops locations in the country. The company offers a wide variety of products and services and collaborates with the greatest international brands to bring the latest technology to its customers. Neptun LTD...
 23. Neptun shpk

  NEPTUN, Franchise Area Manager

  Neptun shpk is part of the BALFIN Group, specialized in the trade of electrical household appliances. Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, is one of the most significant and successful investment groups in the Western Balkans region. Geographically, BALFIN Group is present in Austria...
 24. Neptun shpk

  NEPTUN, Shop Manager

  Neptun LTD is a leader company in the sector of consumer electronics in Albania with 30 shops locations in the country. The company offers a wide variety of products and services and collaborates with the greatest international brands to bring the latest technology to its customers. Neptun LTD...
 25. Neptun shpk

  NEPTUN, Franchise Area Manager

  Neptun shpk is part of the BALFIN Group, specialized in the trade of electrical household appliances. Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, is one of the most significant and successful investment groups in the Western Balkans region. Geographically, BALFIN Group is present in...
 26. Neptun shpk

  NEPTUN,Këshillues Klienti Tiranë

  Profili i kompanisë:Balkan Finance Investment Group, BALFIN Group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Gjeografikisht, Grupi BALFIN është i pranishëm në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoninë e Veriut...
 27. Neptun shpk

  NEPTUN, Menaxher/e Dyqani Zv. Menaxher/e Dyqani

  Neptun shpk është pjesë e Balfin Group e specializuar në tregëtimin e pajisjeve Elektroshtëpiake. Mundësi punësimi: Menaxher/e Dyqani Zv. Menaxher/e Dyqani Neptun ofron, mundësi rritje dhe zhvillimi profesional dhe paketë financiare konkuruese në treg, me skema shumë të mira bonusi dhe...
 28. Neptun shpk

  NEPTUN, Category Manager

  Neptun LTD is a leader company in the sector of consumer electronics in Albania with 29 shops locations in the country. The company offers a wide variety of products and services and collaborates with the greatest international brands to bring the latest technology to its customers. Neptun LTD...
 29. Neptun shpk

  NEPTUN.Punëtor magazine QTU

  Neptun shpk është pjesë e Balfin Group e specializuar në tregëtimin e pajisjeve Elektroshtepiake. Pozicioni: Punëtor Magazine QTU Vendodhja: Tiranë. Detyra dhe Përgjegjësi: Ekzekuton si duhet shkarkimin, vendosjen dhe ngarkimin e mallrave në kohën e duhur. Njeh shumë mirë të gjitha produktet...
Back
Top