Search results

 1. ofrojme kurse gjuhe te huaja online

  Kurse gjuhe te huaja online! Mund te telefononi ne 069 89 10 622.
 2. Ofrojme kurse te gjuheve te huaja, ONLINE.

  Pershendetje! ofrohen kurse online Ofrohet pregatitje e gjuhes gjermane, italiane, angleze, frenge per te gjitha moshat dhe sidomos per ata, te cilet deshirojne te zhvillojne specializime, studime jashte apo dhe te punesohen. Ofrohet mesimi i gjuhes shqipe per te huajt. Pedagoge te...
 3. ofrojme perkthime ne gjuhe te ndryshme

  Ofrojme perkthime cilesore (nivel profesional dhe shkencor) ne gjuhet anglisht, italisht, frengjisht, gjermanisht 1: anglisht-shqip / shqip-anglisht 2: italisht-shqip / shqip italisht 3: frengjisht-shqip / shqip-frengjisht 4: gjermanisht-shqip / shqip-gjermanisht. Cel. : 0693326000
 4. Tirane, ofrojme kurse gjermanisht paradite dhe ne dreke

  Ofrojme kurse te gjuhes gjermane per nje grup te vogel fillestar me pedagoge me eksperience. Pergatitje e gjuhes gjermane dhe terminologjise mjekesore gjermane. Kurset jane me numer te reduktuar studentesh dhe me orare fleksibel. Kursi fillon se shpejti. Ҫmimet jane konkuruese. Mund te...
 5. R

  kerkoj vend pune telework

  Jam i interesuar te punoj nga shtepia ne disiplina te ndryshme si - data entry - titrues - photo editor - audio editor (per dublime etj) - perkthyes anglisht- shqip / shqip - anglisht - perkthyes italisht - shqip / shqip - italisht. nr kontakti 0693326000
 6. Tirane, ofrojme kurse te gjuheve te ndryshme

  Pershendetje! Ofrohet pregatitje e gjuhes gjermane, italiane, angleze, frenge per te gjitha moshat dhe sidomos per ata, te cilet deshirojne te zhvillojne specializime, studime jashte apo dhe te punesohen. Ofrohet mesimi i gjuhes shqipe per te huajt. Ofrohen tre alternativa te te mesuarit: 1...
 7. Shqiperi, Ofrojm muzike live, piano bar ,wedding event & saxobeat-dj summer 2018

  Kerkojm pune ne fushen e muzikes Ofrojme muzike live, piano bar ,wedding event & saxobeat-dj summer 2018 nr kontakti 0693326000
 8. Tirane, ofrojme kurse gjuhe gjermanisht me pak studente

  Ofrojme kurse te gjuhes gjermane per nje grup te vogel fillestar me pedagoge me eksperience. Pergatitje e gjuhes gjermane dhe terminologjise mjekesore gjermane. Kurset jane me numer te reduktuar studentesh dhe me orare fleksibel. Mund te telefononi ne 069 89 10 622. Falemnderit! Cel. ...
 9. Tirane, ofrojme kurse gjuhe kurse individuale te gjuheve te huaja /2018

  Pershendetje! Ofrohet pregatitje e gjuhes gjermane, italiane, angleze, frenge per te gjitha moshat dhe sidomos per ata, te cilet deshirojne te zhvillojne specializime, studime jashte apo dhe te punesohen. Ofrohet mesimi i gjuhes shqipe per te huajt. Ofrohen tre alternativa te te mesuarit: 1...
 10. Tirane, ofrojme kurse ne gjuhen gjermane 2018

  Ofrojme kurse te gjuhes gjermane per nje grup te vogel fillestar me pedagoge me eksperience.0698910622Cel. : 0698910622
Back
Top