Search results

 1. Shiten paisje të ndryshme për pizza, crepa, furrë

  Shiten paisje të ndryshme për pizza, crepa, furrë. 1 pajisje e lëvizshme për krepa me 2 pllaka me gaz 160.000 2 furrë për pizza bukë me gaz 150.000 3 paisje robotike për pite me 2 forma gjysem hëne dhe trekëndësh 170.000 4 makineri akullore 180.000 5 brumatriçe 30.000 lekë 6 ngrohjese byreku...
 2. Tirane shitet pajisje e lëvizshme me rrota për crepa, material inoks me 2 pllaka me gaz

  Zona/Rruga : Rruga Abdi Kazani Pajisje e lëvizshme me rrota për crepa, Material inoks me 2 pllaka me gaz shumë ekonomike, për sa i përket konsumit të Gazit me 1500 lekë shkon 1 muaj .. Cel. : +355 68 321 2968
 3. Tirane shitet pajisje e lëvizshme me rrota për crepa, material inoks me 2 pllaka me gaz

  Zona/Rruga : Rruga Abdi Kazani Pajisje e lëvizshme me rrota për crepa, Material inoks me 2 pllaka me gaz shumë ekonomike, për sa i përket konsumit të Gazit me 1500 lekë shkon 1 muaj .. Cel. : +355 68 321 2968
 4. Tirane, jepet me qera dyqan Kati 1, 33 m², 500 euro (Rruga Abdi Kazani)

  Zona/Rruga : Rruga Abdi Kazani Jepet me qera dyqani 33 m2. Dyqani ndodhet në një nga zonat më të mira në Tiranë ku pranë ndodhen, 3 institucione Ama, ATSH dhe Gjykata Administrative dhe 3 shkolla Faik Konica, Liceu artistik Jordan Misja dhe Shkolla kosova. Dyqani ka dhe tualet brenda. Cel. ...
Back
Top