Search results

  1. T

    Kerkoj vend pune si shofer ( asistent ) kamjoni ose autobusi per rruge nderkomtare ose nderqytetase

    Kerkoj vend pune si shofer ( asistent ) kamjoni ose autobusi per rruge nderkomtare ose nderqytetase Disponoj patenten B / C / D . Kumonikoje gjermanisht dhe frangjisht . Cel. : 0682111601
Back
Top