Search results

 1. F&M Reklama

  Finance Manager

  FM Reklama is a strong and consolidated company in the market of Signage, Digital Printings and Promotional Items. The company has an experience of 17 years as a manufacturer, installer and maintainer in these fields. During these years, it has shown determination, passion, dedication for the...
 2. F&M Reklama

  Tirane, ofroj vend pune Montues Reklamash

  Mund të jesh pjesë e kompanisë FM Reklama si MONTUES REKLAMASH në sektorin e prodhimit dhe montimit. Kandidati duhet: -Të ketë eksperiencë në montime të ndryshme në terren; -Të njohë mirë dhe të ketë punuar me vegla pune si trapan, fresibël/troko, vidator, saldatriçe etj; -Mosha 20-45 vjec -Të...
 3. F&M Reklama

  Tirane, ofroj vend pune Punëtor/e Prodhimi

  FM REKLAMA KËRKON TË PUNËSOJË PUNETORË/E PËR PROCESE TË NDRYSHME NË PRODHIM (printime, prerje letre dhe adezivash, saldim, asemblim, etj) Mund të jesh pjesë e kompanisë edhe nëse nuk ke patur eksperienca të meparshme pune në këtë fushë, por nuk të mungon dëshira dhe pasoni për të mësuar gjëra...
 4. F&M Reklama

  Tirane, ofroj vend pune Specialist/e Shërbimi Klienti

  Po kërkoni një mundësi për të ndërtuar karrierën tuaj në shitje dhe ju pëlqen të punoni me projekte kreative? FM Reklama është një kompani e cila operon në tregun e komunikimit vizual, reklamave, printimeve dixhitale dhe produkteve promocionale, po kërkon ti bashkohet ekipit të saj një person i...
 5. F&M Reklama

  Tirane, ofroj vend pune Project Manager

  FM REKLAMA is a strong and consolidated company in the market of Signage, Digital Printings and Promotional Items. The company has an experience of 16 years as a manufacturer, installer and maintainer in these fields. Job position: Project Manager Location: Kombinat, Prush Duties and...
 6. F&M Reklama

  Tirane, ofroj vend pune Marketing Manager

  If working as a Marketing Manager in a new department where becoming the best in visual communication industry is our common goal, then you are in the right place. We are looking for you! FM Reklama a strong and consolidated company in the market of Signage, Digital Printings and Promotional...
 7. F&M Reklama

  Tirane, ofroj vend pune Production Engineer

  FM REKLAMA is a strong and consolidated company in the market of Signage, Digital Printings and Promotional Items. The company has an experience of 16 years as a manufacturer, installer and maintainer in these fields. Job position: Production Engineer /Assembly Department Location: Kombinat...
 8. F&M Reklama

  Tirane, ofroj vend pune Magazinier

  FM Reklama është një kompani e cila operon në tregun e komunikimit vizual, reklamave, printimeve dixhitale dhe produkteve promocionale, kërkon ti bashkohet ekipit të saj një person i përgjegjshëm në rolin Magazinier. Përgjegjësitë kryesore: Kryen marrjen, magazinimin dhe shpërndarjen e...
 9. F&M Reklama

  Tirane, ofroj vend pune Specialist/e Finance

  FM Reklama është një kompani e cila operon në tregun e komunikimit vizual, reklamave, printimeve dixhitale dhe produkteve promocionale. Kompania kërkon ti bashkohet ekipit të saj një person i përgjegjshëm në pozicionin Specialist/e Finance. Përmbledhje e pozicionit: Specialisti i Financës ndjek...
 10. F&M Reklama

  Graphic designer

  FM Reklama është një nga kompanitë kryesorë në tregun e reklamave në Shqipëri, e cila ofron të gjitha produktet dhe shërbimet në fushën e reklamimit, ku përfshihen: tabela ndriçuese, printime dixhitale indoor/outdoor, punime me gërma 3D, punime profesionale të teknologjisë LED, reklama në seri...
 11. F&M Reklama

  Tirane, ofroj vend pune Agjent Shitje

  FM Reklama është një nga kompanitë kryesorë në tregun e reklamave në Shqipëri, e cila ofron të gjitha produktet dhe shërbimet në fushën e reklamimit, ku përfshihen: tabela ndriçuese, printime dixhitale indoor/outdoor, punime me gërma 3D, punime profesionale të teknologjisë LED, reklama në seri...
 12. F&M Reklama

  FM Reklama kerkon Specialist/e Klienti ne Showroom

  Kompania F&M Reklama, është duke zhvilluar struktura të reja të departamenteve për t’i shërbyer më mirë qëllimeve për t’u rritur dhe përmirësuar. Për të zgjeruar Departamentin e Shitjeve, jemi duke kërkuar Specialist/e Klienti në Showroom. Çfarë bën një Specialist/e Klienti në kompaninë F&M...
 13. F&M Reklama

  Tirane, ofrohet vend pune Engineer in the Production/Assembly Depa

  FM REKLAMA is a strong and consolidated company in the market of Signage, Digital Printings and Promotional Items. The company has an experience of 16 years as a manufacturer, installer and maintainer in these fields. Job position: Engineer in the Production/Assembly Department Location...
 14. F&M Reklama

  Tirane, ofrohet vend pune Product Design Engineer

  FM REKLAMA is a strong and consolidated company in the market of Signage, Digital Printings and Promotional Items. The company has an experience of 16 years as a manufacturer, installer and maintainer in these fields. Job position: Product Design Engineer Location: Kombinat, Prush Duties and...
 15. F&M Reklama

  Tirane, ofroj vend pune Key Account Manager

  FM REKLAMA is a strong and consolidated company in the market of Signage, Digital Printings and Promotional Items. The company has an experience of 16 years as a manufacturer, installer and maintainer in these fields. Job position: Key Account Manager Location: Tirana Duties and...
 16. F&M Reklama

  Tirane, ofroj vend pune Menaxher/e Projektesh

  Profili i Kompanisë: FM Reklama është një kompani me një eksperiencë 15 vjeçare në industrinë e Reklamave, Printimeve Dixhitale dhe Produkteve Promocionale në vendin tonë. Pozicioni i Punës: Menaxher Projektesh Departamenti: Shitje Përmbledhje e pozicionit: Menaxhimi i operacioneve të shitjes...
 17. F&M Reklama

  Tirane, ofroj vend pune Showroom Manager

  FM REKLAMA is a strong and consolidated company in the market of Signage, Digital Printings and Promotional Items. The company has an experience of 16 years as a manufacturer, installer and maintainer in these fields. Job position: Showroom Manager Location: Tirana Summary: Management of all...
 18. F&M Reklama

  Tirane, ofroj vend pune Grafik Dizajn

  FM Reklama është një nga kompanitë kryesorë në tregun e reklamave në Shqipëri, e cila ofron të gjitha produktet dhe shërbimet në fushën e reklamimit, ku përfshihen: tabela ndriçuese, printime dixhitale indoor/outdoor, punime me gërma 3D, punime profesionale të teknologjisë LED, reklama në seri...
 19. F&M Reklama

  Tirane, ofroj vend pune Specialist/e Finance

  Profili i Kompanisë: FM Reklama është një kompani me një eksperiencë 15 vjeçare në industrinë e Reklamave, Printimeve Dixhitale dhe Produkteve Promocionale në vendin tonë. Pozicioni i Punës: Specialist/e Finance Departamenti: Financë Përmbledhje e pozicionit: Specialisti i Financës ndjek nga...
 20. F&M Reklama

  Tirane, ofroj vend pune Montues Reklamash

  F&M Reklama është një nga kompanitë kryesorë në tregun e reklamave në Shqipëri, e cila ofron të gjitha produktet dhe shërbimet në fushën e reklamimit, ku përfshihen: tabela ndriçuese, printime dixhitale indoor/outdoor, punime me gërma 3D, punime profesionale të teknologjisë LED, reklama në seri...
 21. F&M Reklama

  FM Reklama ofron vend pune Accountant

  Company Description: F&M Reklama is a strong and consolidated company in the market of Signage, Digital Printings and Promotional Items. The company has an experience of 15 years as a manufacturer, installer and maintainer in these fields. During these years, it has shown determination...
 22. F&M Reklama

  FM Reklama kerkon Punetore Prodhimi (Vajza)

  Mund të jesh pjesë e Departamentit të Prodhimit të kompanisë F&M Reklama si ndihmëse ose specialiste për proçese të ndryshme prodhimi. - Ke mbaruar arsimin e mesëm? - Ke eksperiencë pune në kompani të tjera prodhimi? - Je e kujdsesshme ndaj detajeve? Je e interesuar për punë? Kontakto në...
 23. F&M Reklama

  FM Reklama kerkon Menaxher/e Shitjesh

  Kompania F&M Reklama, është duke zhvilluar struktura të reja të departamenteve për t’i shërbyer më mirë qëllimeve për t’u rritur dhe përmirësuar. Për të zgjeruar Departamentin e Shitjeve, jemi duke kërkuar Menaxher/e Shitjesh. Çfarë bën menaxheri i shitjeve në kompaninë F&M Reklama? Dëgjon me...
 24. F&M Reklama

  FM Reklama kerkon Punetore Prodhimi & Montimi per tabela, adeziva & leter murale

  Mund të jesh pjesë e kompanisë F&M Reklama si specialist ose ndihmës në sektorin e prodhimit dhe montimit. Ofrojmë: - Kushte shumë të mira pune. - Trajnim i paguar për proçeset e punës. Pranohen punonjës me dhe pa eksperiencë pune. Fabrika ndodhet vetëm 6km nga Qendra e Tiranës, sapo kalon...
 25. F&M Reklama

  FM Reklama kërkon Graphic Designer Senior

  Po kërkojmë designer të nivelit Senior. 🎯 Nëse je i apasionuar pas graphic design, ke njohuri shumë të mira mbi programet e design, të pëlqen inovacioni, bota digitale dhe dëshiron të zhvillohesh më tej, Ti je i duhuri për t'iu bashkuar ekipit tonë. Cfarë kualifikimesh duhet të kesh për të...
 26. F&M Reklama

  FM Reklama kërkon Agjent Shitjesh

  Kompania F&M Reklama, është duke zhvilluar struktura të reja të departamenteve për t’i shërbyer më mirë qëllimeve për t’u rritur dhe përmirësuar. Për të zgjeruar Departamentin e Shitjeve, jemi duke kërkuar Agjent Shitjesh. Çfarë bën agjenti i shitjeve në kompaninë F&M Reklama? Dëgjon me...
 27. F&M Reklama

  F&M Reklama kërkon Inxhinier Projektimi/Zbatimi

  Përshkrimi i Kompanisë: Dëshiron të punosh me sektorë të ndryshëm Prodhimi? Të drejtosh dhe menaxhosh një skuadër është pikë e fortë e jotja? Ke pasion punën me Zbërthim dhe Zbatim Projektesh? F&M Reklama, në kuadër të zgjerimit të aktivitetit të saj, kërkon të shtojë stafin në...
 28. F&M Reklama

  Ke eksperience ne Digital Marketing?

  Po të kërkojmë Ty për të rritur prezencën tonë online! FM Reklama po kërkon të zhvillojë departamentin e marketingut duke punësuar njerëz të specializuar në: - Digital Marketing Strategies - Social Media Management Çfarë kërkojmë nga ty? Asiston në zhvillimin dhe zbatimin e strategjive të...
Back
Top