Search results

 1. R

  Shtrime dhe veshje pllakash vendosje mermerash gure dekorative

  Bej shtrime dhe veshje pllakash vendosje mermeresh apo gure dekorative neper ambjente te ndryshme per info cel.0699206110
 2. Hidraulik

  Ofroj sherbime hidraulike instalime te markave te fundit riparime te ndryshme per info cel.0699206110
 3. Shtrim pllakash

  Bej shtrim pllakash neper ambiente te ndryshme shtepia,banjo,zyra etj per me shume info cel.0699206110
 4. Shtrim pllakash

  Bej shtrim pllakash neper ambiente te ndryshme,shtepia,zyra,etj per me shume info cel.0699206110 Cel. : 0699206110
 5. Hidraulik instalime dhe riparime

  Bej instalime dhe riparime te ndryshme cel.0699206110 Cel. : 0699206110
 6. R

  Hidraulik instalime dhe riparime te ndryshme

  Bej instalime dhe riparime hidraulike cel.0699206110
 7. Riñovim banjosh

  Bejme rinovim banjosh per info cel.0699206110 Cel. : 0699206110
 8. R

  Rinovim banjosh

  Bejme rinovime banjosh per info.0699206110 Cel. : 0699206110
 9. Izolime taracash

  Bej izolime taracash per me shume cel.0699206110 Cel. : 0699206110
 10. Saldator

  Bej punime dhe riparime lyerje hekuri cel.0699206110
 11. R

  Saldator

  Bej punime dhe riparime te ndryshme hekuri cel.0699206110
 12. R

  Mure suvatime dhe riparime

  Bej mure suvatime dhe riparime cel.0699206110
 13. R

  Bojaxhi objektesh patinime punime gipsi

  Bojaxhi bej lyerje patinime punime gipsi cel.0699206110 Cel. : 0699206110
 14. R

  Izolim taracash

  Bej Izolime taracash per me shume cel.0699206110 Cel. : 0699206110
 15. Bojaxhi objektesh

  Bej lyerje objektesh dhe patinime cel.0699206110
Back
Top