Search results

 1. Telefona me keste,duke filluar nga 0% Interes,Transport falas ne te gjithe Shqiperine

  Celular.al eshte kompania lider e shitjes se telefonise celulare ne Shqiperi. Ne sjellim kualitet perendimor,me cmimet me te mira. Transport falas ne te gjithe Shqiperine. Mundesi pagese me keste duke filluar nga 0% interes. iPhone iPhone 7 ➡ 99euro iiPhone 7+ ➡ 145euro iPhone 8+ ➡ 175euro...
 2. Celular.al,Oferte, Samsung Galaxy S10 5g➡ 239euro

  😍Samsung S10 5g ➡ 239 euro 😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomine, kufje dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit...
 3. Celular.al , Oferte Note 20Ultra - 405euro

  😍 Samsung Note 20Ultra ➡405euro😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomina dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit...
 4. Celular.al,Oferte, iPhone 11 pro➡ 329euro

  😍 iPhone 11 pro ➡ 329euro 😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomine , xham dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit...
 5. Celular.al , Oferte Iphone 11 pro max ➡ 385 euro

  😍 iPhone 11 pro max➡ 385euro 😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomina, xham dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit...
 6. Celular.al,Oferte, Samsung S22 Ultra➡585euro

  😍Samsung S22 Ultra ➡585euro 😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomine dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit, përball...
 7. Celular.al , Oferte iPhone 13 ➡ 459euro

  😍 iPhone 13 ➡ 459euro ​😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomina, xham dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit...
 8. Celular.al,Oferte, Iphone XS ➡225euro

  😍iPhone XS ➡ 225euro 😍 Transport falas ne te gjithe Shqiperine. Mundesi pagese me keste, vetem me ID. Klientet e BKT&Credins,ndarja e pageses ne 12 keste. Garanci 6 muaj. Gomine, xham dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollen e baletit, perball...
 9. Celular.al , Oferte iPhone 8+ ➡175euro

  😍 iPhone 8+ ➡ 175 euro​ 😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomina xham dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit, përball...
 10. Celular.al , Oferte Samsung S20 ultra 128gb/5g -295 euro

  😍 Samsung S20 ultra 128gb/5g➡ 295 euro😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Karikues i perfshire. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit, përball...
 11. Celular.al,Oferte, Samsung Galaxy S10+ ➡235euro

  😍Samsung S10+ ➡ 235euro 😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomine dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit, përball...
 12. Celular.al,Oferte, Samsung Note 20 5g ➡ 279euro

  😍Samsung Note 20 5g➡ 279euro 😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomine dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit...
 13. Celular.al , Oferte Samsung Note 10+ -- 309euro

  😍 Samsung Note 10+ ➡ 309euro😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomine dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit, përball...
 14. Celular.al,Oferte,Samsung S20 5g➡239euro

  😍Samsung S20 5g➡239euro Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj! Gomine dhe karikues te perfshira! ​ Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit, përball Big...
 15. Celular.al,Oferte, Samsung Galaxy Note 10 5g ➡ 245euro

  😍Samsung Note 10 5g ➡ 245euro Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomine dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rruga Petro Nini Luarasi ,150 Metra mbi shkollën e baletit...
 16. Celular.al,Oferte, iPhone 11➡269euro

  😍iPhone 11- 269euro 😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT & Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomine, xham dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit...
 17. Celular.al,Oferte, Samsung Galaxy S20+ 5g➡ 249euro

  😍Samsung S20+ 5g➡ 249euro 😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomine dhe karikues te perfshira. Adresa...
 18. Celular.al, Oferte, iPhone X - 199euro

  😍iPhone X ➡ 199euro 😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomine, xham dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit...
 19. Celular.al , Oferte Iphone 12 -325euro

  😍 iPhone 12 ➡ 325euro ​😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomine, xham dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit, përball...
 20. Celular.al,Oferte, iPhone XS MAX ➡275euro

  😍iPhone XS MAX ➡275euro 😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomina, xham dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit...
 21. Celular.al,Oferte, Samsung Galaxy S10 ➡199euro

  😍Samsung S10 ➡ 199euro 😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomine dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit, përball...
 22. Celular.al , Oferte iPhone 7-99euro

  😍 iPhone 7 ➡ 99euro😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomina, xham dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit, përball...
 23. Celular.al , Oferte iPhone 7+ ➡145euro

  😍 iPhone 7+ ➡ 145euro ​😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomina, xham dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit...
 24. Celular.al Oferte iPhone 13pro max ➡ 655euro

  😍 iPhone 13 pro max➡655euro😍 ​ Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomine dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit, përball...
 25. Celular.al,Oferte, Samsung S21+ 5g➡319euro

  😍Samsung S21+ 5g ➡319euro 😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomine dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit, përball...
 26. Celular.al,Oferte, iPhone 12 pro max➡515euro

  😍iPhone 12 pro max➡ 515euro 😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomine dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit...
 27. Celular.al,Oferte, Samsung Galaxy s22➡399euro

  😍Samsung S22 ➡ 399euro😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomine, kufje dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit, përball...
 28. Celular.al,Oferte, Samsung Galaxy 22+➡449euro

  😍Samsung S22+ ➡449euro 😍 Transport falas në të gjithë Shqipërinë. Mundësi pagese me këste, vetëm me ID. Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste. Garanci 6 muaj. Gomine, kufje dhe karikues te perfshira. Adresa 1: Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit...
 29. C

  Tirane, ofrohet vend pune shitese

  Prej më shumë se 10 vite, Celular.al operon në tregun shqiptar si një kompani e specializuar në shitjen e smartfonëve (celularë) dhe paisjeve të tjera elektronike. Celular.al kërkon të punësojë staf (vajza) në pozicionin shitëse pranë dyqaneve tona që ndodhen në Tiranë. Kandidatja e...
 30. C

  Celular.al kërkon të punësojë staf ne pozicionin e Digital Marketing Specialist

  Prej më shumë se 10 vite, Celular.al operon në tregun shqiptar si një kompani e specializuar në shitjen e smartphonëve (celularë) dhe paisjeve të tjera elektronike. Celular.al kërkon të punësojë staf ne pozicionin e Digital Marketing Specialist pranë dyqaneve tona që ndodhen në Tiranë...
Back
Top