Shiten nje kolltuk 3 vendesh 180 cm dhe nje kolltuk 2 vendesh 120 cm te gjate. Te rinj, te paperdorur asnjehere. Cmimi 60.000 leke per te dy. Jane me lekure kualitative ekologjike dhe me zinxhir per...