970 HP gjej pronajuaj

kėrko:

Type: Posts; User: RMSA; Fjala/-ėt kyēe:

Faqja 1 nga 2 1 2

kėrko: Kėrkimi zgjati 0.00 Sekonda.

 1. Tirane, ofrohet vend pune psikolog

  Organizata "Sherbimet Shqiptare per Refugjatet dhe Migrante"(RMSA) eshte organizate jo-qeveritare, dhe jo-fitimprurese e cila ofron sherbime ne mbeshtetjen e refugjateve, migranteve, azilkerkuesve...
 2. Tirane, ofroj vend pune perkthyese e gjuhes arabe

  R.M.S.A - SHERBIMET SHQIPTARE PER REFUGJATE DHE MIGRANTE
  RMSA eshte nje organizate lokale Jo-Qeveritare dhe Jo-fitimprurese e cila ofron sherbime per Azilkerkuesit dhe Refugjatet ne Shqiperi...
 3. Tirane, ftese per oferte Kerkese per oferte Punime dhe Ndėrtime

  Tiranė, mė 30.06.2022
  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ
  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesėmarrje nė procedurėn e tenderit “Ftesė pėr tė konkurruar” me objekt Punime dhe ndėrtime te Drejtoria Vendore pėr kufirin...
 4. Tirane, ofrohet vend pune part time Care Coordinator

  Organizata "Sherbimet Shqiptare per Refugjatet dhe Migrante"(RMSA) eshte organizate jo-qeveritare, dhe jo-fitimprurese e cila ofron sherbime ne mbeshtetjen e refugjateve, migranteve, azilkerkuesve...
 5. Tirane, ofrohet vend pune part time Public Health Expert

  Organizata "Sherbimet Shqiptare per Refugjatet dhe Migrante"(RMSA) eshte organizate jo-qeveritare, dhe jo-fitimprurese e cila ofron sherbime ne mbeshtetjen e refugjateve, migranteve, azilkerkuesve...
 6. Tirane, ftese per oferte "Kontraktim 1 KLinike Optike me Okulist"

  Data:10.01.2022  KERKESE PER OFERTE

  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesėmarrje nė procedurėn e tenderit “Ftesė pėr tė konkurruar” me objekt “RFQ - Kontraktim 1 Subjekt Optik me Okulist ose...
 7. Tirane, ftese per oferte "Blerje Karburant"

  Tiranė, 10.01.2022

  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ


  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesėmarrje nė procedurėn e tenderit “Ftesė pėr tė konkurruar” me objekt “ITB Blerje Karburant, Gazoil Eurodiesel ULSD 10 me...
 8. Tirane, ftese per oferte "Antivirus dhe e-mail accounts"

  Date 10.01.2021


  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ

  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesmarrje nė proēedurėn e tenderit te hapur “Kėrkesė pėr ofertė” me objekt “Blerje Software Antivirus dhe e-mail accounts...
 9. Tirane, KERKESE PER OFERTE "KLINIKE DENTARE"

  Date; 10.01.2022


  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesėmarrje nė procedurėn e tenderit “Ftesė pėr tė konkurruar” me objekt “(ITB - Kontraktim 1 Klinke Dentare) (Ref: SH01-22)” pėr organizatėn...
 10. Tirane, ftese per oferte "Sobe Elektrike Profesionale"

  Tiranė, mė 08-12-2021
  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ
  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesėmarrje nė procedurėn e tenderit “Ftesė pėr tė konkurruar” me objekt “Blerjen e nje sobe profesionale ”
  ...
 11. Blerjen e mallrave per kompletimin e QKPA-sė Babrru.

  Refugee and Migrants Services Albania
  Shėrbimet Shqiptare pėr Refugjatė dhe Migrantė

  ...
 12. Tirane, ftese per oferte Kontraktim Optike me Opticien

  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ
  Tiranė, 04-01-2021

  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesėmarrje nė procedurėn e tenderit “Ftesė pėr tė konkurruar” me objekt “RFQ - Kontraktim 1 Subjekt Optik me Okulist...
 13. Tirane, ftese per oferte Kontraktim 1 Klinike dentare

  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ  Tiranė,04.01.2021  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesėmarrje nė procedurėn e tenderit “Ftesė pėr tė konkurruar” me objekt “(ITB - Kontraktim 1 Klinke Dentare) (Ref:...
 14. Tirane, ftese per oferte Blerje te vazhdueshme barna (farmaci)

  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ  Tiranė, 04-01-2021  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesėmarrje nė procedurėn e tenderit “Ftesė pėr tė konkurruar” me objekt “ITB - Kontraktim 1 Farmaci pėr...
 15. Tirane, ftese per oferte Blerje Karburant, Gazoil Eurodiesel ULSD

  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ  Tiranė, 04.01.2021  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesėmarrje nė procedurėn e tenderit “Ftesė pėr tė konkurruar” me objekt “ITB Blerje Karburant, Gazoil Eurodiesel ULSD...
 16. Tirane, ftese per oferte" Blerje Telefona Celular"

  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ  Tiranė, 28-09-2020  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesėmarrje nė procedurėn e tenderit “Ftesė pėr tė konkurruar” me objekt “ITB - Blerje Telefona celular...
 17. Tirane, ftese per oferte Blerje: Laptop dhe Tablet

  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ  Tiranė, 16-07-2020  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesėmarrje nė procedurėn e tenderit “Ftesė pėr tė konkurruar” me objekt “ITB - Blerje Laptop dhe Tablet...
 18. Tirane, ftese per oferte Blerje paisjeve te mbrojtjes personale

  Date:11.06.2020
  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesėmarrje nė procedurėn e tenderit “Ftesė pėr tė konkurruar” me objekt “ITB -Blerjen e pajisjeve te mbrojtjes personale (doreza jo sterile,...
 19. Tirane, ftese per oferte Blerje Bojra printeri&Drum

  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ
  Tiranė, 21-05-2020

  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesėmarrje nė procedurėn e tenderit “Ftesė pėr tė
  konkurruar” me objekt “Blerje tė vazhdueshme bojėra printeri dhe Drum” ...
 20. Tirane, ftese per oferte Blerje Doreza,Maska dhe Dizinfektant

  Date:23.04.2020

  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ

  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesmarrje nė proēedurėn e tenderit te hapur “Kėrkesė pėr ofertė” me objekt “Blerje produkte per masa mbrojte...
 21. Tirane, ftese per oferte Sherbim per dizinfektim ambjentesh

  Date:19.03.2020
  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesmarrje nė proēedurėn e tenderit te hapur “Kėrkesė pėr ofertė” me objekt “Sherbim per dizinfektim ambjentesh Ref:SH04-20” pėr organizatėn...
 22. Tirane, ftese per oferte Blerje Veshmbathje Ref M04-20

  Date 28.02.2020

  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ

  Kėrkohet ofertė pėr pjesmarrje nė proēedurėn e tenderit “Ftesė pėr tė konkurruar” me objekt “Blerje Veshmbathje Ref:M04-20” pėr organizatėn jo-qeveritare...
 23. Tirane, ftese per oferte Blerje mobiliesh dhe artikuj shtrati

  Date 25.02.2020

  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesėmarrje nė procedurėn e tenderit “Ftesė pėr tė konkurruar” me objekt “Blerje te vazhdueshme mobiliesh dhe artikuj shtrati Ref M03-20” pėr...
 24. Tirane, ftese per oferte ITB - Kontraktim 1 Klinke Dentare

  KERKESE PER OFERTE
  Tirane, 03.01-20

  Lenda: Kerkohet oferte per pjesemarrje ne proceduren e tenderit “Ftese per te konkurruar” me objekt “ITB - Kontraktim 1 Klinke Dentare) (Ref: SH02-20)” per...
 25. Tirane, ftese per oferte Blerje Antivirus dhe e-mail accounts

  Tiranė, mė 03-01-2020

  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ

  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesmarrje nė proēedurėn e tenderit te hapur “Kėrkesė pėr ofertė” me objekt “Blerje Software Antivirus dhe...
 26. Tirane, ftese per oferte ITB - Kontraktim 1 Subjekt Optike

  Lenda: Kerkohet oferte per pjesemarrje ne proceduren e tenderit “Ftese per te konkurruar” me objekt “ITB - Kontraktim 1 Subjekt Optik me Okulist ose Opticien (Tirane) (Ref M02-20)” per organizaten...
 27. Tirane, ftese per oferte Kontraktim 1 Farmaci per Sherbimin e furnizimit me Barna

  KERKESE PER OFERTE
  Tirane, 03-01-2020

  Lenda: Kerkohet oferte per pjesemarrje ne proceduren e tenderit “Ftese per te konkurruar” me objekt “ITB - Kontraktim 1 Farmaci per Sherbimin e furnizimit me...
 28. Tirane, ftese per oferte Blerje Karburant, Gazoil Eurodiesel ULSD

  KERKESE PER OFERTE
  Tirane, 03-01-2020

  Lenda: Kerkohet oferte per pjesemarrje ne proceduren e tenderit “Ftese per te konkurruar” me objekt “ITB Blerje Karburant, Gazoil Eurodiesel ULSD 10 me...
 29. Tirane, ofroj vend pune Perkthyese e Gjuhes Arabe

  RIPOSTIM

  R.M.S.A - SHERBIMET SHQIPTARE PER REFUGJATE DHE MIGRANTE
  eshte nje organizate lokale Jo-Qeveritare dhe Jo-fitimprurese e cila ofron sherbime per Azilkerkuesit dhe Refugjatet ne...
 30. Tirane, ofroj vend pune turni i trete Kujdestar nate

  RMSA - "Sherbimet Shqiptare per Refugjatet dhe Migrante" eshte nje organizate jo-qeveritare, jo-fetare dhe jo-fitimprurese e cila ofron sherbime ne mbeshtetjen e refugjateve, migranteve,...
Trego rezultatin 1 deri 30 nga 59
Faqja 1 nga 2 1 2